Det smukkeste show fra naturens hånd

Verdens bedste naturprogram Planet Earth kommer til Forum – med Rane Willerslev som vært. Af Finn Edvard. finn.edvard@@gmail.com. Pressefoto …


Verdens bedste naturprogram Planet Earth kommer til Forum – med Rane Willerslev som vært.

Af Finn Edvard.

finn.edvard@@gmail.com.

Pressefoto.

 

BBC Planet Earth II med ingen rinre end Rane Willerslevsom vært er klar til at indtage Forum søndag 4. marts.

Hvem husker mon ikke Youtube-hittet (over 10 millioner views) med leguanen, som på mirakuløs vis slipper væk fra slangerne?

Det er action-drama på højde med de største Hollywood blockbusters, krydret med storslået musik af en Oscar-vinder?

I 2006 revolutionerede det britiske tv-selskab BBC dokumentaren Planet Earth den måde, naturen fremstilles på film og ændrede effektivt vores perspektiv på den verden, vi lever i.

 

Ny teknologi

I 2018 følger den længe ventede opfølger Planet Earth II, som takket være ny teknologi giver en helt ny vinkel på de unikke billeder – tættere på, mere voldsomt og mere overraskende end nogensinde før.

Det endnu engang lykkes BBC at sætte nye standarder.

Kameraholdene brugte tre år og over tid sammenlagt 2.089 dage på 117 ture til 40 lande for at sikre disse helt ekstraordinære optagelser af kloden og dens skabninger. Ved hjælp af droner, kamerafælder, telelinser, low-light- og high-speed kameraer har vi nu, for første gang nogensinde, mulighed for at følge dyr, vi aldrig har kunnet komme tæt på, i deres naturlige omgivelser.

 

Ekstreme levesteder

BC har udvalgt og sammenklippet helt nyt materiale til koncertudgaven af Planet Earth II, som tager publikum med til nye ekstreme levesteder – øer, ørkener, i junglen – og som noget helt nyt:

I byerne, som til dato har været umulige at komme tæt på og se med det menneskelige øje og nå med datidens teknologi.

Med Rane Willerslev som guide – og Oscarvindende musik.

At opleve Rane Willerslev er som at gå ombord på et eksprestog i topfart: Manden er så fyldt med fortælle- og formidlingsglæde, at han uden besvær når helt ned på allerbageste række.

 

Ægte fortælleglæde

Med Ranes globetrotterhjerte og ægte fortælleglæde – for ikke at tale om Hans Zimmers (Blade Runner) fantastiske musik spillet live på scenen af et stort symfoniorkester – venter der dpublikum en magisk oplevelse, når dørene slås op til Forum søndag 4. marts.

Her er action og spænding, smukke naturscenarier, vidunderlig musik og en vært på toppen af sin karriere.

Kommentarer

1