Jubel i svømmeklubben

35 medaljer til Hovedstadens Svømmeklub ved DM.   Af Finn Edvard. finn.edvard@gmail.com.   Forleden kulminerede årgangssvømmerne i …


35 medaljer til Hovedstadens Svømmeklub ved DM.

 

Af Finn Edvard.
finn.edvard@gmail.com.

 

Forleden kulminerede årgangssvømmerne i Hovedstadens Svømmeklub med de Danske Årgangsmesterskaber på kortbane 2018 i Odense.
Det blev til i alt 35 medaljer og 181 nye personlige rekorder til de 33 deltagende svømmere.
Dermed blev Hovedstadens Svømmeklub suverænt bedste klub.

Årgangssvømmerne er den yngste aldersgruppe, hvor der svømmes om DM-medaljer. Årgangssvømmerne er i alderen 12-15 år.
Hovedstadssvømmerne kunne gå fra mesterskabet med gode nye erfaringer, personlige rekorder og masser af indtryk. I alt blev det til 61 top tre placeringer for klubben fordelt på 14 svømmere, hvilket ikke alene viser flot niveau, men også god bredde for klubben.

For nogle år siden fik klubben ved samme mesterskaber kun få medaljer, men nu kunne klubben høste hele 35 medaljer.
De deltagende svømmere træner til daglig på to forskellige hold, hvor Anne-Marie Appelqvist og Marie Simanis er talentudviklere og ansvarlige trænere. De udtalte samstemmende om stævnet:
»Vi er meget tilfredse. Langt de fleste fik indfriet deres målsætninger og vi kom fra stævnet med en høj andel af personlige rekorder i de svømmede løb.
Det tal vidner om stærk udvikling. Vi ser det også som en styrke, at vi har mange svømmere der blander sig på topniveau«, sagde de. Klubben træner bl. a. i Vesterbro Svømmehal.

Kommentarer

1