Frem til Tyrkiet

Frem forbereder sig til opryknings-spillet i 2. division i Danmark og i Tyrkiet.   Af Finn Edvard. red@lokalavisen-fbl.dk.   Frems …


Frem forbereder sig til opryknings-spillet i 2. division i Danmark og i Tyrkiet.

 

Af Finn Edvard.
red@lokalavisen-fbl.dk.

 

Frems førstehold drager fredag 2. marts på træningslejr i Tyrkiet, hvor der skal trænes et par gange dagligt samt spilles to kampe mod tyrkiske hold.
Det har længe været et ønske fra spillerne og klubben at sende holdet af sted til gode træningsfaciliteter, og det er en god måde at ryste spillerne endnu mere sammen på inden forårssæsonen i 2. divisions oprykningsspil.
Samtidig får trænerteamet René Henriksen og Martin E. Jensen mulighed for at arbejde mere intenst med spillerne, end de normalt kan gøre til hverdag i Valby.
Det bliver dog en vanskelig opgave for Frem at komme til tops i oprykningsspillet, som naboklubben Hvidovre er favorit til at vinde.
Boldklubben Frem er i øvrigt sammen med DBU vært for U19 venskabslandskampen mellem Danmark og Tyskland onsdag 25. april.
»Det er en stor ting at få landsholdsbold i Valby igen og så oven i købet vores talentfulde U19-landshold mod selveste Tyskland«, siger formand Per Jakobsen.
»Vi er sammen med Københavns Kommune stolte af, at DBU har valgt Valby, og vi håber, at der vil blive bakket rigtigt godt omkring kampen med masser tilskuere og god stemning.«

Kommentarer

1