Frem mod FC Rosengård

Boldklubben Frem forbereder sig med en mængde træningskampe inden opryknings-jagten. Af Finn Edvard. finn.edvard@gmail.com. Det bliver ikke …


Boldklubben Frem forbereder sig med en mængde træningskampe inden opryknings-jagten.

Af Finn Edvard.
finn.edvard@gmail.com.

Det bliver ikke nogen lang juleferie for spillerne på Frem’s førstehold.
De tværstribede begynder på forberedelserne til årets oprykningsspil til 1. division med et hav af træningskampe, som alle er tilrettelagt allerede nu.
Men ok, hånden på hjertet: Det bliver en meget svær opgave for Frem, at spille sig frem til toppen af oprykningsspillet, hvor Frem blot har fået fire points med over fra efterårssæsonen. Til sammenligning har Hvidovre i toppen på forhånd 18 points, så…
Men Frem’erne og Istedgade overgiver sig som bekendt aldrig, og Frem spiller f. eks. træningskamp lørdag 27. januar kl. 11.50 hjemme på kunstgræsset i Valby mod Roskilde. Lørdag 3. februar kl. 11.50 mod svenske FC Rosengård, og lørdag 10. februar kl. 13 ude mod Hillerød. Og flere træningskampe er programsat i februar

Kommentarer

1