Sådan finder du det rette kviklån

Det kan virke uoverskueligt at finde det rette kviklån med de mange tilbud, der er at finde på nettet. Her får du derfor en række gode råd, …


Det kan virke uoverskueligt at finde det rette kviklån med de mange tilbud, der er at finde på nettet. Her får du derfor en række gode råd, der kan klæde dig på til at træffe et fornuftigt valg.

Der findes et hav af online långivere, og det kan skabe forvirring, når du som så mange andre ønsker at låne penge. I denne guide kan du finde svar på, hvor du skal starte, og hvad du skal være opmærksom på.

Vælg en låneudbyder, der er godkendt af Finanstilsynet

Det er vigtigt, at du vælger at optage et kviklån hos en låneudbyder, der er godkendt af Finanstilsynet. Det giver dig nemlig garanti for, at det firma du vil låne fra, er underlagt dansk lovgivning (og derfor også dansk kontrol). Hermed får du også mulighed for at klage, hvis der er noget, du er utilfreds med.

Lav research, før du optager et kviklån

Du skal typisk ansøge om kviklånet online, og der er mange forskellige firmaer, som tilbyder denne lånetype. Det er derfor vigtigt, at du får den rette information, så du kan sammenligne og finde det bedste lån til netop din situation.

På siden fair-laan.dk bliver du hjulpet godt på vej med sammenligningen. Her er der nemlig samlet et stort udvalg af kviklån, som lader dig sammenligne priser og renter nemt og enkelt.

Når du ansøger om et kviklån, får du hurtigt svar på, om din låneansøgning er godkendt eller ej. Faktisk oplever mange, at de modtager både godkendelse og lån allerede samme dag.

Hvor hurtigt skal lånet betales tilbage?

Et kviklån skal tit betales tilbage indenfor 30 dage, men der er mange muligheder på lånemarkedet, hvilket betyder, at du også kan finde kviklån med en længere løbetid, hvis det er det, du ønsker. Det er derfor meget vigtigt, du gør dig klart, hvilke krav og ønsker du har til dit kviklån.

Hvis du bestemmer dig for at optage et kviklån, skal du undersøge dine muligheder grundigt, så du kan træffe det bedste valg.

Du kommer oftest til at betale noget ekstra i rente, men til gengæld er et kviklån meget nemt og hurtigt. Der er således både fordele og ulemper, som du bør overveje grundigt.

Kassekredit kan være billigere end at tage et kviklån

Der er dog alternativer til kviklån, som tit kan være billigere. Hvis det er muligt for dig, kan det således anbefales, at du taler med din bank om muligheden for kassekredit.

En typisk kassekredit går fra 5% til 10% i rente, mens et typisk kviklån fra et låneselskab går fra 20% til 35% i rente. Der kan således være mange penge at spare, hvis du kan låne pengene i din bank, frem for at optage det dyrere kviklån.

Husk derfor også at undersøge alternativerne til et kviklån, da de kan være billigere for dig.

Kommentarer

1